CCNA Video Training Series

Instant Access, Web or Mobile!

Only $99 for 30 days...
Renew at half price!

Buy/Renew

Includes FREE Practice Exams!

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Official Lammle User Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Murarai
    Posts
    130

    Default Problem with PT 5.3

    Hi All
    I am facing a problem with the Packet Tracer 5.3 simulator software. And, I am facing this problem only while working on one particular network design I am working on, which has some 35 routers and 20 switches and some 80 hosts.

    The problem is that sometimes, suddenly a popup would come saying "Packet Tracer has stopped working unexpectedly. Please save a diagnostics file and continue later on" On pressing OK, the entire thing would close, and a popup would come saying to send the error log to the creators.

    I thought that I would un-install the software and re-install again, but peculiarly thing is that while I went to Add/Remove Program the PT is not there in the list. It is also not in the start menu. It is there only as a Desktop and Quick Launch icon.

    What could be the problem, and how do I proceed?


    Thanks in advance

    Milan Chatterjee

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    28

    Default

    Well it must be somewhere Right click on the desktop shortcut and click properties, there you'll find a location (target) of the actual .exe.

    You should be able to uninstall it from there.

    Sorry for the late answer. If you're still having problems with it, you can PM me, i'll try to help.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    MI, US
    Posts
    222

    Default

    More than likely the file you are loading is corrupt. Can you open PT and create a new file? If so, the file you are crashing on is corrupt and you may need to recreate it by hand.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Is it IOS problem????
    By Rajeev in forum Cisco® IOS
    Replies: 0
    Last Post: 08-19-2011, 12:23 PM
  2. BGP Problem !!!
    By anurag007 in forum Routing
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2011, 03:27 AM
  3. SDM Problem
    By dnoack in forum Routing
    Replies: 0
    Last Post: 12-01-2009, 03:42 PM
  4. problem
    By ccna in forum ISCW
    Replies: 1
    Last Post: 07-17-2009, 12:48 PM
  5. SDM problem
    By dja98 in forum Cisco® IOS
    Replies: 5
    Last Post: 12-04-2008, 05:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •