CCNA Video Training Series

Instant Access, Web or Mobile!

Only $99 for 30 days...
Renew at half price!

Buy/Renew

Includes FREE Practice Exams!

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Official Lammle User Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    57

    Default CCNA Virtual Lab Platinum Edition - .RSM file extension

    Hi All,

    I am having a problem opening and then loading a network once I have saved it. As outlined in the title of this post, I am using CCNA Virtual Lab Platinum Edition. The problem looks like it has to do with the fact that the the file gets saved as an .RSM. Where do I find a plug-in to run this file extension?

    Looking forward to any assistance.

    Kind regards,

    Ian W

  2. #2
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2

    Default There is a Fix

    Email technicalsuppor t@routersim.com

    They will help you with this issue.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    57

    Default

    Thanks jdCisco, I have forwaded a mail on to them.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Platinum Edition
    By BelgianBiscuit in forum General Questions (Any Chapter)
    Replies: 0
    Last Post: 05-17-2011, 06:20 PM
  2. ccna virtual lab titanium edition 2 ver 2.0.3
    By sadguy786 in forum CCNA Equipment
    Replies: 0
    Last Post: 06-20-2010, 02:44 AM
  3. Lammle CCNA virtual lab Platinum edition
    By theGman in forum CCNA Equipment
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2009, 06:40 AM
  4. CCNA Virtual Lab Titanium Edition
    By mcwilliams27 in forum CCNA Equipment
    Replies: 0
    Last Post: 07-21-2008, 03:38 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 11-01-2007, 04:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •