Official Lammle User Forum

Results 1 to 2 of 2

Thread: Ping or Telnet?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007

    Exclamation Ping or Telnet?

    Hello Mr. Lammle,
    On page 349, the R1 gives ping output but the command is for Telnet. When we type just a host address the router assumes that its for Telnet not for Ping.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006

    Default ping page 349

    you're right, good catch....I did copy/paste, but it looks like I missed something here.
    thank you!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Free Tabbed Telnet app.
    By ciscodaze in forum Remote Access
    Replies: 6
    Last Post: 03-24-2012, 05:04 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-30-2010, 08:05 PM
  3. chapter 5 telnet
    By sushil_sk in forum Routing
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2010, 02:17 PM
  4. Telnet or SSH tip for all.
    By Big Evil in forum Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-2008, 12:26 PM
  5. Telnet Access
    By skallioLE in forum Securing Network Devices
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2007, 07:56 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts