CCNA Video Training Series

Instant Access, Web or Mobile!

Only $99 for 30 days...
Renew at half price!

Buy/Renew

Includes FREE Practice Exams!

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Official Lammle User Forum

Results 1 to 2 of 2

Thread: Ping or Telnet?

  1. #1
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    India
    Posts
    23

    Exclamation Ping or Telnet?

    Hello Mr. Lammle,
    On page 349, the R1 gives ping output but the command is for Telnet. When we type just a host address the router assumes that its for Telnet not for Ping.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    2,191

    Default ping page 349

    you're right, good catch....I did copy/paste, but it looks like I missed something here.
    thank you!
    Todd

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Free Tabbed Telnet app.
    By ciscodaze in forum Remote Access
    Replies: 6
    Last Post: 03-24-2012, 05:04 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-30-2010, 08:05 PM
  3. chapter 5 telnet
    By sushil_sk in forum Routing
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2010, 02:17 PM
  4. Telnet or SSH tip for all.
    By Big Evil in forum Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 10-26-2008, 12:26 PM
  5. Telnet Access
    By skallioLE in forum Securing Network Devices
    Replies: 0
    Last Post: 10-23-2007, 07:56 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •